Stirile de azi

In casa proprietate personala a lu’ mama, in care isi duce zilele si subsemnata, zac doo tembelizoare. Unu e in camera la sor’mea, bine ascuns de privirile subsemnatei, si unu e in camera la mama. E, asta anume tembelizor imi furnizeaza mie stirilii de fiecare seara, numa ca mi le furnizeaza pe bucati in drumul meu spre tigara de zi cu secunda. In conditiile astea, stirile au un aer relativ comic.

Din stirilii de pe ziua de azi am priceput ca :

1. Nea’ guvernu’ reduce posturile din sectoru’ de stat cu 20% si cam incepusera sa-mi tremure chilotii, da’ scria mare cu rosu’ „doar din administratia centrala” moment in care am inceput sa-mi fac lista cu rugaciuni.  Am iesit din raza de actiune a tembelizorului, mi-am aprins o tigara si am inceput sa gandesc relativ logic: n-are rost sa ma rog nici pentru nici impotriva nimanui. Oricum o sa zboare doar trepadusi d’al de mine. Asta daca nu cumva se razgandesc, ca bag sama ca guvernu’ asta se pricepe la asa ceva.

2. A disparut sau a aparut Magda Ciumac. A fost sau n-a fost sechestrata. A fost sau n-a fost rapita de Tolea. E sau nu e prietena cu Ogica. N-am priceput exact cine-i Magda, cine-i Tolea si cine-i Ogica.

3. Unu’ de pe nus’ unde zice ca fi-su are un sarpe in stomac. Din cate stiu eu sarpele nu-i parazit are nevoie de ceva lumina sa traiasca. Tind sa cred ca o sa dispara pe cale …….. de consecinta.

4. Oltenii au luat-o pe aratura. Nu toti, numa aia care au pusti si pustoaice pistoale. Ca bag sama ca se pusca intre ei ca nebunii.

5. Cica incep unii procedura de faliment impotriva lu’ Becali & Steaua. Asta chiar mi-a placut cum a sunat. Si chiar as vrea s-o vad, cu toate ca ma indoiesc.

6. Dezastru!!!!!!!!! Au scazut preturile la vile in Pipera. No coment

Deci, mimic important/interesant in stirile de pe ziua de azi.

Publicitate
Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: