Sport = sănătate

Decât că sporturile naţionale la români îs băgarea în samă şi datu’ cu părerea. Chestii care mie îmi cam distrug nervii. Mai ales când subsemnata devine subiect de discuţie. Că nuş’ dacă aţi aflat, dar ne-am scos culorile in târg. Şi după ce s’a gătat târgu’, am primit bonus o plimbare prin Piaţa Sfatului + concert by Filarmonica Braşov + vizionat floricele. Da’ doar vizionat floricele, că bani de cumpărat sufletu’. Şi a fost fromoooooooooooooooos până am ajuns acasă. Adică până a ajuns sor’mea acasă. Că draga de ea era cam verde-albastră.  Şi mă întreabă dulce:

„Ai fost prin centru azi? „

Deci da. Întrebare stupidă din partea soru’mii, că draga de ea ştie (sau ar trebui să ştie) că drumu’ meu de la muncă_către casă trece prin toooooooooot centru’ vechi.  Şi ar mai fi trebuit să ştie că de două zile bântui prin centru la ore cam neobişnuite pentru mine. Şi eu ar fi trebuit să ştiu că în 5 minute petrecute în Piaţa Sfatului e imposibil să nu mă vază v’un cunoscut. Eh, asta de obicei nu-i o problemă, da’ când cunoscutu’ suferă de curiozitate şi idioţenie crasă, şi mai are şi număru’ de telefon al v’unuia din neamu’ meu, problema devine cel puţin enervantă. Că, am aflat după ce m-am întors acasă, că în toată adunătura de azi se afla, pe undeva şi scumpa de colegă de muncă a soru’mii. Mno, io n-am văzut-o, da’ ea pe mine da. Şi se apucă ‘telighenta s’o sune pe soru’me să’i spună, vezi doamne, că le’or virat lefurile pe carduri. Da’ dacă tot o sunat a ţinut s-o anunţe că eram cu unu’ în oraş. Şi domnu „unu” avea aparat de fotografiat cu d’aia lungă şi groasă.  Şi biata soru’mea s’a blocat. Că e doamnă cu acte în regulă şi nu înjură. Nici eu. ‘ga’v’aş sârmă în nas de ţaţe.

Hai sănătate!

Publicitate
Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

6 comentarii

 1. virusu

   /  29/04/2011

  noroc!

  Poi daca tot se poarta, fa si tu la fel, adica ceva de genu’: transmite-i tatei (a se citi țaței sau țâței, la alegere) tot prin intermediul sorei, ca cel cu care erai a folosit aia mare si groasa a lui sa o pozeze (pe tata, stii cum se citeste), in pat cu vecinu’ ei de la tara.
  Si ca tu, prin pretenii de la presa, ai vrut sa o faci celebra, doar ca editorii au refuzat oferta din cauza de picioare (si spatiul dintre) si axile neepilate.

  Merge?

  PS: „sarma-n nas si paie pe gura, sa produca la spate baloti”, nu trunchia expresia te rog!

  Răspunde
 2. rad de 10 minute in continuu =)))))))))))))))))))))0

  Răspunde
 3. Aurica

   /  30/04/2011

  Tu de fapt ai fost acolo la sedinta foto pe care o aveai pentru coperta revistei unde o sa apari alaturi de dirijorul filarmonicii si de prim solista operei. Of, colegele astea invidioase.

  Răspunde
  • Athe

    /  30/04/2011

   I-am explicat soru’mii ce făceam aseară, da’ nu poci să spui în public :))))) E secret. Şşşşşşşşşşşşşş!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: