Plec în tabărăăăăăăăăăăă

Cineva mi-a mângâiat orgoliul pe cap bine de tot că fi’n’că a considerat că’s destul de citovă la neuron încât să-mi lase pe mână 10 copii. Drept urmare, miercuri drăguţă dimineaţă plec tai tai la Cisnadioara, în tabără. Pe cale de consecinţă, vă doresc un sfârşit de august cât de plăcubil se poate. Ne vedem, auzim, tastăm pe 1 septembrie.

PS, nu uitaţi de culori.

Publicitate
Articolul anterior
Lasă un comentariu

6 comentarii

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  Răspunde
 2. ana

   /  12/09/2010

  cred ca a fost frumos dar nu spui unde…

  Răspunde
 3. ana

   /  12/09/2010

  aaaaaaa
  ok am vazut acum

  Răspunde
 1. Plec în tabărăăăăăăăăăăă - Ziarul toateBlogurile.ro
 2. Un zvon şi-o emoţie. Înţelesuri… « GENUNCHIUL LUMII | Flavius Obeadă
 3. Zi de toamnă | Ioan Usca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: