Marți 13. Dimineața

Se face că, prin nu știu ce miracol îs la muncă. Încă îmi pare rău că m-am trezit. Da’ poate îmi trece. Decât că, pe la 9 trecut fix mi-am adus aminte ce caut eu de fapt la birou azi. A venit nenea care ne servisează programu’ de oameni ‘telighenți să ne schimbe versiunea de program. Asta după ce săptămâna trecută am negociat cu el să vină marți. Că mi-a dat mie cu + faptu’ că n-am chef să mă trezesc dimineață mâine. Și s-a apucat ‘onor Gabi să-mi explice că marți are proprietatea de a fi 13. Chestia asta nu mă afectează în mod obișnuit, numa’ că onor Gabi (care mai nou se numește „Marți 13”) are gura spurcată.  Drept urmare, ziua a început super ultra ++ cu un calculator care-mi explica_că_copia de uidouz e puțin piratată. Motiv pentru care a tre’it să-l adun pe nenea de la aiti să-i facă ceva. Că mie mi-a fo’ lene. Eh, în timp ce nea’ aitistu înjura de zor calculatoarele și-mi servea iesplicații filozofice cum că cineva a legat calculatoru’ la net, și că el știe că se poate (fază la care ar fi trebuit să mă simt cu musca pe căciulă) și că altfel nu-și dă seama uidouzu că nu și-a făcut nuș’ ce upgradeuri (asta ca să nu se prindă nimeni că nea’ a uitat să activeze uindouzu’ când l-a instalat), mi-a picat netu’. După care, logic, au început să sune telefoanele. Că tanti colega de birou alu’ ne-a aitistu’ a auzit că piuie ceva. Care ceva era un UPS. Care UPS era băgat într-o priză, care priză era legată la o siguranță pe care cineva s-a gândit că ar fi cazu’  s-o dezactiveze, că parcă consumă cam mult curent. După ce ne-am hotărât toți că siguranța respectivă ar trebui reactivată, nea’ aitistu’ a terminat de reparat calculatoru’.  Și ne-am zis cu tonții că au trecut alea 3 ceasuri rele, și că ziua o să curgă lin înspre ora 15 când o să ne cărăm acasă. Și ziua ne-a ascultat pînă pe la 10 juma’, când alt calculator mi-a iesplicat că copia de uindouz pare a fi piratată. Motiv pentru care l-am sunat pe’ nea’ aitistu și i-am iesplicitat problema. Care nea’ aitistu’ m-a anunțat solemn că are ceva treabă, da’ vine.  Decât că, până a reușit el să urce un etaj s-a scoborât măria mea până la biroul de aiti și alte chestii, deoarece bicoz unu’ dintre camputere mi-a zis că „starting uindouz” vr’o 5 minute, după care s-a restartat.  Și mi-a făcut chestia asta cam o oră. După care câte unii am ajuns la concluzia că s-a  bulit sursa. Și acu’ așteptăm. Nu știm exact care ce, da’ așteptăm.  Eu una aștepăt să se facă miercuri 14. Că ia mama banii.

Hai sănătățuri.

Publicitate
Articolul următor
Lasă un comentariu

3 comentarii

 1. viru'

   /  14/03/2012

  psihanalizand situatia, rezulta ca:

  1. asta e din cauza ca pisiurile voastre is pe un „time zone” care nu le convine.

  2. drept pentru care au hotarat ca e timpul sa protesteze, ca trebuiau sa schimbe ora duminica dimineata (pe automatic time zone adjustment) si aia de la aiti nu le-au lasat.

  3. picioare nu aveau ca sa iasa in strada, si cum greva trebuia facuta, altaaaaa modalitate nu au gasit.

  4. probabil cand guvernu’ o sa aprobe schimbare orei, o sa termine si pisiurile greva si lucrurile o sa intre la normal.

  5. ai vrea tu sa fie asta iesplicatia 😛

  tchuss!

  Răspunde
 2. Lica Franaru

   /  14/03/2012

  Cand vei fi mare, fă-te scriitoare (de romane sau nuvele, vezi tu). Te pricep de minune să le bulibistriceşti… mie deja imi vâjie capul, dar … mi-a placut.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: