Sperieciori

Vă mai aduceţi aminte de Sperie Ciori? Era nenea ăla de paie din Vrăjitorul din Oz. Asta e o carte pe care a scris-o unu’ L. Frank Baum. Eh, pe Sperie Ciori ăsta, l-a găsit tanti Dorothy pe drum şi l-a luat cu ea să-l caute pe susnumitu’ vrăjitor. Ca Speriuţă avea o problemă. Adică nu avea. Creier. Şi s-a gândit el (nu’ş cu ce, da s’a gândit) că super puternicul şi mirobolantul vrăjitor o să zică_că abracadabra şi o să’i facă rost de un creier. Pe care urma să i’l îndese cumva printre paie, da’ Vrăji trebuia să se priceapă şi la chestia asta. Că doar d’aia e vrăjitor, nu?! Partea prostă e că nu era nimic super puternic şi mirobolant la Vraji, motiv pentru care Speriuţă a rămas tot fără creier. Da’ ca să nu facă drumu’ dejaba Vraji i’a dat ceva. O diplomă. Ca să se dea dăştept. În faţa cui îl bagă în seamă.

Amu’ care cunoaşte ceva Sperie Ciori d’ăştia să ridice doo degete. Care nu să spuie, că’i dau eu. Că mie mi’au ieşit pe nas şi pe urechi.

Hai ceasuri bune! Şi la vară cald.

Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

2 comentarii

 1. viru

   /  05/08/2011

  hehehe

  cat de departe crezi ca-s ei??? they are out there, mai aproape decat crezi!

  1. Parazitii aveau dreptate, in nu mai stiu ce piesa: „…fa doua facultati sa vinzi nationalu-n statie….”

  2. cum ziceam la un alt post de-al Domniei tale, „intelectualii muritori de foame”, au diploma si atat; cunosc personal un personaj NEIMAGINAR care iubeste statutul de lezelev: are diploma de licenta, si vrea sa se inscrie laaaa?: doctorat. Nu masterat, doctorat direct. II dorim succesuri, pentru ca a fi eligibil de titlul de doctor, intre altele, multe, trebuie sa ai publicat si eventual vandut ceva almanahe (copyright Parazitii, inca o data). Nu am fost curios sa aflu cu ce ar plati doctoratul (ca asta nu mai e de-a moaca precum 1-12), dar l-am intrebat ca care ar fi beneficiile viitoare ale titlului de doctor, si raspunsul a fost „NU STIU, DA’ CE SA FAC ALTCEVA?” Funny e ca nu exceleaza la NIMIC, si nici nu stie in ce domeniu ar vrea sa inceapa o posibila teza… da’ are vointza…

  3. intelectual inseamna sa emiti idei, pe baza la ce ai invatat sau ce ai trait sau experimentat, sau chiar observat. Buba e ca licentiatii astia presupun ca diploma lor le confera din o(ri)ficiu si satutul de intelectual. Alt pesronaj NEFICTIV mi se lauda ca tac-su’ a dat bine si de toate la o profa sa il mediteze la mate ca el sa intre la faculta de mate. Si a intrat (a invatat mate, CE TARE!), si a terminat, printre primii zice-se, ca dupa aia sa mearga sa se ocupe deeeee? OI si facut fan (iarba uscata, care este). L-am intrebat de ce a pierdut timpu’ 4 ani in scoala, si dupa un raspuns (cvasi-)idiot, am tras concluzia: ca sa numere oile, folosind metoda: numaram picioarele, imaprtim la 4. Daca da cu virgula, bagam teorema lu’ Lagrange, integram cosinus de rezultat, tragem mediatoarea, si in locul geometric al copitelor egal departate de centrul stanei, si rotunjim in jos, si voala! numarul de oi.

  4. LA DRACU ma opresc, am scris deja mai mult ca tine…..

  da, mersi, e cald afara inca…. tchusss

  Răspunde
 1. băsescu întîiul | Ţara vorbelor în vânt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: