Ziua bună

la dumneavoastră.  Adică seara.  Adică după caz.

Mno, sa-mi fie ruşine că n-am mai scris de muuuuuuuuult da’ am circumstanţuri atenuante. Adicătelea uichendu’ trecut umblai craca. Şi m-am ofticat rău de tot pe frai’miu. Da’ mi-a trecut între timp. Da’ nu despre asta vroiam să vă pove.

Deci, având în vedere şi luând în considerare faptu’ că pe plaiurile miorotice s-a făcut vacanţă de vară, mama proprietate personală şi-a luat concediu şi s-a cam cărat de acasă. Chestia asta nu’i o problemă în sinea ei, numa că….. Vă mai aduceţi aminte de a mea bunică? Eh, cre’ că v-am mai spus că mama avea obiceiu’ de’i mai făcea bătrânei niscai comisioane. Pe care’ amu’ tre’ să le fac eu.  Motiv pentru care, cam în fiecare zi înainte să plec de la muncă o sun pe ‘a bătrână s-o întreb dacă îi tre’ ceva. Ceea ce am făcut într-o zi săptămâna trecută. Şi răspunsul la întrebare a fost : 4 roşii. Chestia asta la mine înseamnă intrat în aprozar, agăţat 4 roşii şi cărat la bătrână. Numa că, în ziua respectivă eu visam salată de varză cu brânză, ouă şi ceva salam printre varză. Şi în afară de brânză şi oo nu aveam nimic acas’.  Motiv pentru care, dacă tot am ajuns la aprozar mi-am luat si varza şi salamu’ de rigoare. După care m-am cocoţat la ‘a bătrână. Şi de aici au început problemele. Că ea a zis că vrea 4 roşii şi eu am luat un kil. Şi după juma de oră a înţeles că VREAU ŞI EU ROŞII, şi varza era cam mare, adică puteam să caut şi eu una mai mică, şi salamu’ nu era chiar din ăla care îi plăcea ei, da’ în lipsă de altceva era bun şi ăla. Motiv pentru care… în ziua respectivă mi-am tras  o friptură de oo cu brânză şi o salată din alea 3 roşii cu care am mai rămas. Să-mi fie de bine.

Amu’ pentru mâine am temă să-i fac rost de un spray pentru molii (există aşa ceva?!) şi să-i plătesc întreţinerea. Da’ mâine! Contează că la ea la asociaţie se fac încasări numa’ marţi şi joi? Nuuuuuuuuuuuuuuu!

Hai sănătăţuri!

Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

 1. viru

   /  26/06/2011

  partea buna (pentru tine) si nasoala in acelasi timp (pentru lezelevi si restul gastii aferente) e ca VACANTA SE TERMINA (la un mom dat…)!

  drept urmareeee, rabdaaaareeeeeee si tutuuuuuuuuuuuun, ca o sa revii tu la tabieturile tale si o sa halesti salata aia cum o vrei tu …

  ristecpa

  Răspunde
 2. Ce sa-i faci, grandmaman trebuie rasfatata de nepoata! Lasț ca se termina si vacanta aia si te-ntorci tu la tabieturile de rigoare!! o zi faina!

  Răspunde
 3. Da’ friptura de oo o fo’ buuunăăăăă….?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: