Cum ţi’o fi norocu’

Că să va spui. De cam o săptămănă mă cam ….vorba aia (fute) o ureche. Şi pe mine durerile de urechi nu mai ţin, de obicei mai mult de două ore. Eh, cu durerea asta depăşise de cam multicel recordu’ de durată, am facut ce n’am făcut în viaţa mea: m-am dus la urgenţe. Eh, medicu’ şi asistenta de gardă erau super sictiriţi. Chiar nu mi’am dat seama că nu aveau chef de mine. Deci, mă studiază dom’ doctor, şi îi spune la asistentă (că io nu eram din filmu’ ăla). Are un dop de ceară, să se ducă în policlinică, cu bilet de trimitere de la medicu’ de familie. Să’i facă spălături. Carvasăzică, morţii mă’tii dom’ doctor, io mă car acasă. Asta a fost marţi. La medicul de familie n’am ajuns din varii motive, numa’ că de două nopţi nu pot să dorm de durere. Motiv pentru care, azi drăguţă dimineaţă  pe la 3 mi-am urcat fizicu’ intr’un taxi şi m’am cărat din nou la urgenţe. Am dat peste aceeaşi asistentă sictirită (şi somnoroasă de data asta), decăt că peste alt medic. Care mi’a zis că mi’a ieşit un furuncul în ureche. Şi că doare cam rău (mercix, asta ştiam).  Şi mi’a dat o listă lungăăăă de medicamente pe care tre’ să le iau. Asta după ce-mi propusese o internare cu injecţii bonus. Decât că tanti nu ştie că eu am alergie la spitale.

Mno, amu aştept să se cracăne de ziuă să mă duc să’mi iau pastilele. Că mi’a îndesat tanti doctor ceva în ureche, da’ tot doaaaaaaaaaaaaaaaaallllllleeeeeeeeeeeeeeeee aauuuuuuuuuuuuuuuuuu.  Drept urmare, dacă nimeriţi la urgenţe peste tov. medic Corneliu Vascu, vă sfătuiesc să cereţi şi părerea altui medic. Să nu păţiţi ca mine.

Publicitate
Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

8 comentarii

 1. viru

   /  29/01/2011

  Noroc!

  Nasol cu buba la ureche, da’ partea buna e ca faci economie la banii de alcoale…

  Si iti doresc sa iti treaca cu pastilele, ca stiu pe unu care a avut acelasi bubu si a ajuns la bisturiu. Fara anestezie. Si a supravietuit operatiei.

  ‘ai sanatate

  Răspunde
 2. Don

   /  31/01/2011

  Esti cam… intr-o ureche, cum s-ar spune 😀

  Răspunde
 3. Buna ziua ! As dori o colaborare cu blogul dumneavoastra , link exchange. Nume 2 blackjack Link http2blackjack1.wordpress.com . Daca sunteti de acord astept un mesaje de confirmare pe blog. Multumesc !

  Răspunde
 4. E destul de auirea sa ai dureri de care sa nu stii cum sa scapi si sa ai si norocu’ de a da peste medici care nu prea stiu ce au de facut… Sa-ti treaca repede pentru ca durerile de urechi sunt pacatoase.

  Răspunde
 5. din intamplare sau nu, l-am cunoscut si eu pe acest doctor. mai,tot in calitate de medic,iti zic ca poate atunci cand te-ai dus, furunculul nu se vedea. da-l in colo ca e medic primar, vedea buba…sunt unii care au ceara tot conductul si nu vezi ce e in spatele ei…Doare,dar iti va trece…Cel mai bine e sa ceri si a doau parere, daca ti se pare ac nu e in regula.E drept ac e uneori ciufut acest doctor, da’prost nu e…Multa sanatate iti urez!

  Răspunde
  • Athe

    /  04/08/2011

   Mi-a trecut, mulţam fain. Şi sincer persoana domnului medic nu mă mai pasionează de mult. A fost o primă (şi ultimă sper) întâlnire dezamăgitoare din punctul meu de vedere, motiv pentru care poate să fie un geniu dar eu am să-l evit dacă vr’o dată voi mai avea probleme de gen.
   Sănătate 🙂

   Răspunde
 1. Transformări… genetice. Blogolumea « GENUNCHIUL LUMII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: