Deep throat

De fapt era deep shit. Chestie care se traduce pe româneşte prin „situaţia în care se află subsemnata la ora asta”. Carevasăzică, trecând peste faptul că azi mi-am vazut fluturaşul de leafă şi m-a apucat plânsul instantaneu, săptămâna asta a fost extraveral de frumoasă. Că nuş’ dacă v-am spus, da asta a fost săptămâna mea de concediu. Decât că luni drăguţă dimineaţă am primit un telefon de la dragele mele colege, care mă anunţau că s-a dus….de suflet programu’ de oameni  ‘telighenţi şi că tipul care îl repară de obicei are telefonul închis.  Sincer, nu mă interesa subiectul de nici o culoare. Dar, a urmat rugămintea: Nu viiiiiiiiiiiiiiiiiiii până aici, să vezi dacă îi poţi face ceva? Şi dusă am fost. Şi săptămâna mea de concediu s-a dus şi ea…….. după programul de oameni telighenţi. Că luni m-a apucat 6 seara la muncă butonând calculatoare, marţi am reuşit să le dau de cap, dar a venit un nenea de la firma care ne repară calculatoarele şi a plecat cu serverul să-l deviruseze, ceea ce m-a ajutat să pierd vremea până joi la prânz, când mi-a adus serverul curăţat şi mi-a luat PCele în acelaşi scop. Partea proastă în toată afacerea asta e că programul de oameni ‘telighenţi nu mai merge de nici o culoare, calculatorul meu e încă în deplasare şi eu luni am de dat niscai situaţii. Motiv pentru care mâine ar trebui să mă deplasez biped până la munci şi să mă apuc de calculat cu abacu’ ce-mi calcula respectivul program. Drept urmare, azi am avut cretina inspiraţie să mă duc să înec săptămâna în bere. Motiv pentru care momentan mi’s lefter. Drept urmare, :

Vorbind serios,

1. Dacă ştiţi ce cineva care caută butonator şef daţi-mi de ştire.

2. Propune culoarea orasului tau pe www.1001culori.ro ! Pentru sanse maxime, incarca in fiecare luni poza ta preferata, care reprezinta o culoare din Brasov si/sau Sibiu si intra in competitia pentru a gasi cea de-a 1001-a culoare! Nu uita sa le spui prietenilor sa te voteze, comenteze sau sharuiasca pe retele sociale pentru a castiga la una din cele trei categorii!

3. hai sănătăţuri.

Publicitate
Articolul următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. virusu_1999

   /  07/08/2010

  si daca tot m-am bagat in seama la un post anterior, pot sa MAI intreb ceva? cine e ala / aia / aliea care pune posturi genu ala de mai sus? Is blond, si n-am blog!

  Răspunde
 2. Butonator sef? E nevoie… de ce nu? Ce stii matale butona?

  Răspunde
  • Athe

    /  10/08/2010

   Eu ştiu să butonez excele, worduri, blogu’ şi o groază de progrămaşe de care n-a auzit nimeni niciodată. Şi învăţ groaznic de repede. Mai ales când am nevoie de bani.

   Răspunde
 1. Deep throat - Ziarul toateBlogurile.ro
 2. O poveste de om « GENUNCHIUL LUMII | Flavius Obeadă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: