Zât!

Acu’ (să tot fie) vr’o lună de zile, cumantu’ propr’etate personală a adunat de prin cartier una bucată mâţă alb cu negru, pe care a campat-o acas’ la mon pere. Că deh, omu’ stă la casă, e singur în curte şi are miaunel loc să se desfăşoare. Şi miaunel s-a desfăşurat de era să-l ucidă ma mere. Că i-a dărâmat ghivecele, şi i-a săpat grădina cu flori, şi i-a rupt nişte perdele, nimicuri d’astea d’ale mâţelor. Eh, toate au fost relativ bune şi frumoase până mai ieri când, desfăşurânndu-se prin curte miaunel a găsit o uşă deschisă. Partea proastă e că era uşa de la latrina. Şi cum miaunel tre’ia să cerceteze tot, a găsit o gaură, în care, logic şi-a băgat capu’. Partea groaznic de proastă e că şi-a băgat capu’ cam tare şi  a căzut în ceea ce se numeşte groapa cu îngrăşăminte fooooooooooooooooooarte naturale. Motiv pentru care, mon pere e (cel puţin pentru moment) stapân pe situaţia din Românica, adicătelea are una bucată mâţă maro, parfumată cu Pârţel nr.13 .

Hai zât împuţit-o!

Publicitate
Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. recomand spalarea matzei cu sampon, apa si peria (de mai multe ori, de preferat). altminteri nu se stie cat timp va desfata lumea cu parfumul ei:P

  Răspunde
 2. virusu_1999

   /  15/05/2010

  ristecpa!

  Buey, treaba e cam asa, pe langa maro: dupa vreo cateva ploi e posibil sa te poti apropia de respectiva dobitocanie paroasa. Si atunci o sa o poti spala bine cu detergent d-ala de genu’ „astia au baaaaaaani”.
  Si atunci, NU UITA: matza nu trebuie sa moara la spalat. Doar la stors, ok?

  Hai ca ma bag sa iti fac dansu’ ploii

  zuccese!

  Răspunde
 1. Tweets that mention Zât! « Blog din Ţara Bârsei -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: