Mare-i grădina Domnului!

Partea proastă e că în fiecare zi se mută gardu’. Şi pe mine mă tentează să mă mut. Pe Marte dacă e posibil. Că logica mea de beton armat zice că, dacă un individ a văzut cum arată o şcoală pe dinăuntru, respectivul individ are capacitatea de a gândi. Eventual logic. Asta dacă nu a găsit un psihiatru care să-i dea un ceferticat prin care să dovedească_contrariul. Se pare că m-am înşelat. Bine, la concluzia asta am ajuns de o bucată bună de timp, decât că doar azi m-at trezit s-o exprim prin viu grai.

Carevasăzică, eu am una bucată colegă de muncă de vr’o 30 de ani, care colegă, în 6 ani de când lucrăm împreună (bine, nu chiar împreună, împreună, da’ cam în acelaşi loc) s-a îndrăgosti brusc, şi s-a desîndrăgostit la fel de brusc de fiecare bărbat care a intrat prin biroul ei. Poveştile erau de obicei aceleaşi: un nenea intrea în birou, zâmbea frumos, şi Zuza se îndrăgostea. După care îl vedea cu vr’una pe stradă şi îi trecea brusc. Şi atunci toţi bărbaţii ierea nesimţiţi, că au facut-o să-i iubească şi nu i-au spus că, de fapt, ei au neveste pe acasă. Chestia e că, de o bucată bună de timp n-a mai zis nimic de nici un Făt Frumos. Şi am crezut că s-a calmat. Până într-o zi, cam acu’ două săptămâni când Zuza a apărut vopsită blondă. Şi a început să spargă poarta la 15 împărţit la 00. Şi toţi au crezut că e pe picior de măritiş. Numai că, la un moment dat, a deschis gura şi a cuvântat: de când s-a vopsit blondă o aşteaptă tac-su la poarta fabricii şi o duce acasă, că (ei) îi e frică să n-o violeze careva pe drum. Acu’, să vă faceţi o idee ma clară, tipa e croită pe gabaritul meu.

Hai Sănătate.

PS, că era să uit. Colorează-ţi comunitatea. Se cam termină perioada de înscriere.

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

8 comentarii

 1. Pandora

   /  15/04/2010

  Mah…nu-i frumos sa dai din casa! 😛 Pe chestia asta dau o bere maine…bine doo 😀

  Răspunde
 2. :)) sugereaza-i sa-si faca si suvite; s-ar putea sa-si angajeze bodyguard:P

  Răspunde
  • Athe

    /  15/04/2010

   Ar putea să nu mai iasă din casă. Nu cred că s-ar supăra cineva 😀

   Răspunde
 3. Daniel Urda

   /  15/04/2010

  :)) De paparazzi cum scapa ?

  Răspunde
 4. virusu_1999

   /  15/04/2010

  Noroc! care este,

  Io zic asa: tac-su a (re)citit 1001 de nopti. Si a ramas impresionat de aladin, jasmin si alte arabescuri d’alea. Acuma, dupa ce a dat ochii peste cap cand a alfat de ritualurile de maritish de acolo, a cautat si a gasit un sotz pentru minunata lui chestie (bagaboanta de fata). Partea nasoala pentru el e ca daca ea nu e „fata maaaaaaare” in noaptea nuntii, el nu mai primeste turma de camile cadou de la jinerisu.
  D’aia zic io ca ea pleaca acasa insotita de un visator de parinte ignorant.

  ZUccese!

  PS: te las sa faci o telenovela din istoria asta. Nu cer drepturi de autor…

  Răspunde
 1. Federico Garcia Lorca (1899 – 1936) – Nevasta necredincioasă « Orfiv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: