Dileamă

Dragi tovarăşi şi pretini. Voi ce faceţi dacă vă treziţi cu un mail de la FBI? Că io una m-am stricat de râs. Că zice nea’ efbiaiu că:

The US Government Accountability Office (GAO), munca noastră este realizat la cererea comisiilor sau a Congresului subcomitete sau este mandatat de legile publice sau rapoarte comitetului. Avem, de asemenea, întreprinde cercetări, sub autoritatea general Controller. Noi sprijinim de supraveghere a Congresului de:

1, operaţiunile de audit agenţie pentru a stabili dacă fondurile federale sunt cheltuite în mod eficient şi efectiv.
2, investiga acuzaţiile de activităţi ilegale şi necorespunzătoare.
3, raportarea cu privire la programele guvernamentale cât de bine şi politici sunt întâlnirii lor
obiective.
4, efectuarea unor analize de politici şi să evidenţieze opţiuni pentru examinare Congresului.
5, emită hotărâri cu caracter juridic şi de avize, cum ar fi hotărârile semn de protest licitată şi rapoarte privind normele de agenţie. Va sfatuim Congresului şi a şefilor de agenţiile executive, despre modalităţile de a face guvern mai eficiente, eficace, etice, echitabilă şi responsive.Our de lucru duce la legi şi acte care îmbunătăţesc operaţiunile de guvern, de economisire a guvernului şi contribuabilii miliarde de dolari. Acest lucru este de a informa oficial vă că acesta a luat cunoştinţă nostru şi le-am studiat foarte bine cu ajutorul inteligenţei noastre Reţea de Monitorizare System care aveţi o tranzacţie ilegale cu impostori care se pretinde Biroul Federal de Investigaţii.

În timpul investigaţiei noastre, am observat că motivul pentru care nu aţi primit plata dvs. este că ai de-a face cu persoana greşită în ceea ce priveşte contractul dumneavoastră / Inheritance Payment.Just în această lună vom recupera o sumă de la oameni frauduloase în Benin, cu ajutorul nou guvern în Benin şi recupera banii totală a fost de $ 11,000.000.00 în care Guvernul Benin locuiesc departe de a da bani pentru un cetăţean american cu corectă detalii de securitate socială ca o compensaţie, fie fără loc de muncă / angajat aici, în SUA ca şi în conformitate cu nou preşedinte al Americii permisiune, în care numele dvs. şi adresa a ieşit şi am Guvernului SUA Accountability Office (GAO), reşedinţa de contact în ceea ce priveşte cererile dumneavoastră.
Prin urmare, am contactat Ministerul Federal al Finanţelor în numele dumneavoastră şi le-au adus o soluţie la problema dvs., prin coordonarea dvs. de plată, în total USD $ 11,000.000.00 într-un Card de ATM-uri pe care le puteţi folosi pentru a retrage bani de la orice bancomat CENTER oriunde în lume, cu un maxim de $ 4000 la 5000 dolari SUA dolari pe zi. Ai acum au dreptul legal de a solicita fondul de dvs. într-un card bancomat.
Având în vedere că Guvernul SUA Accountability Office (GAO), este implicat în această tranzacţie, va trebui să fie siguri pentru acest risc este 100% drum liber este de datoria noastră de a proteja cetăţenii americani. Tot ce vreau sa faci este sa contactati agentul FBI, care a fost trimis la cartea de ATM-uri de remitenţe CENTRUL INTERNATIONAL prin e-mail sau prin telefon pentru cerinţele lor de a proceda şi achiziţionează joc dvs. de aprobare, în numele dumneavoastră în timp ce transportul de card bancomat este fost avut grijă de o dată pe slip dvs. de aprobare este semnat şi sigilat.

FBI Agent INFORMAŢII:
DENUMIREA FBI Agent: Agent Chris Newson
E-MAIL: fbi_cyberwatch_us@yahoo.com.hk
TELE linii de telefon: +229 98 56 43 44 SAU (447035953814).

Nu de contact agent Chris Newson care a fost trimis în numele dumneavoastră şi a beneficiarului multe alte lui într-o misiune. cu datele tale şi re-a confirmat informaţiile. Notă: Solicitantul trebuie să re-confirme pentru a ne informaţiile de mai jos. pentru că ne trebuie pentru a compara cu o Ieri am primit de la biroul FBI-ului.

Full …………………………….. nume
Adresa curentă ………………………..
City ………………………………….
Cod postal ………………………………
Tara ……………………………….
Home / Birou Telefon ………………….. Nr
Ocupatia …………………………….
Data nasterii ………………………….
O copie a licenţei dvs. de ac ionare cu ……………
Banking Detalii ………………………..
Equity Linia de creditare ….( Da sau Nu )…..

Va ordon sa ne intoarcem la această funcţie după ce aţi contactat ATM-uri SWIFT CARD Center şi vom face aşteptăm răspunsul dumneavoastră astfel încât să putem merge mai departe cu investigaţia noastră şi asiguraţi-vă că dvs. de ATM-uri SWIFT CARD ajunge la tine. Vă mulţumim şi sperăm să citesc de la tine în curând.
De îndată ce vom primi informaţiile dvs. complete, el va continua cu fondul de transfer imediat, prin intermediul ATM-uri card.We anticipa dvs. de răspuns prompt. Dacă aveţi nevoie să mă contactaţi la orice etapă, vă rugăm să nu ezitaţi să apelaţi (+ 447035953814).
U. S. Government Accountability Office (GAO)
Gene L. Dodaro
GAO Frauda NET
441 G Street NW Mail Stop 4T21
Washington, DC 20548.

Notă: Nu ignora orice e-mail tu a lua de la orice impostori sau de birouri care pretinde a fi în posesia cardului dvs. de ATM-uri, aveţi se sfaturi numai pentru a fi în contact cu agent Chris Newson de pe cartela de ATM Center, care este persoana de drept pentru a face faţă în ceea ce priveşte pe cardul dvs. de ATM-uri / CONTRACT DE PLATĂ dosarul de plată şi transmit orice e-mailuri tu a lua de la impostori la acest birou asa ca am putut acţiona asupra anchetei şi începe.
NOTA: NU trimite bani ORICINE până când citiţi acest mail.

Şi dileama: să-i cred? să nu-i cred?

Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

3 comentarii

 1. mai ai dileme dupa ce s-au chinuit sa traduca in ro? 😛

  Răspunde
  • Athe

    /  11/12/2009

   Neah, aia a fost lenea personala. Ca nu m-au tinut nervii s-o translate io 😀
   Sa-mi fie rusine!

   Răspunde
 2. virusu

   /  12/12/2009

  helău zeăr!

  1. citez: „(+ 447035953814).” acolo, primele 2 shifri care este, e prefixu la fokin iunaitid chindom. Care nu are de a face cu efbiai. poate cu geims bond si emaisix.

  2. iar citez „fbi_cyberwatch_us@yahoo.com.hk” daca stai sa cauti in Micromoale’s Domain Name System, sau, si mai sigur pe saitu’ lu’ IANA, o sa afliiiiii cu stupoare ca ultimele doo litere din adresa care este, indica Hong Kong.
  Care iara nu are de a face cu efbiai, si nici cu emaisix, poate doar cu un bol de orez.

  Da’ tu poti sa le dai datele tale, ca poate, cine stie, chiar o sa iti dea banii…………..

  Noroc si bani
  Si moarten ţigani…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: