Campanie helectorală Braşov stile

Dacă e să mă iau după ce văd pe străzile pe care le bat zilnic, la prezidenţialele de anu’ ăsta participă tri inşi mari şi laţi (ştiu, e relativă chestia). De fapt doi. Adicătelea Geoană si Crin. Că Băsescu ne cheamă la referendum.

Eh, cum vă spusei mai de demult, primăria Braşovului e portocalie depedeve politic. Pe cale de consecinţă, de pe aproape tot ce se numeşte spaţiu publicitar deţinut de susnumita portocală îmi zâmbeşte şăgalnic Băsă. Da’ e simpatic. Şi-i stă bine cu musteaţă (nu, n-am poze, că nu poci să pozez din goana otobuztului). Şi-mi zice ca „de ce le e frică de aia nu scapă”. Păi bă nea’ Băsă, mie mi-e (frică) că n-ai să mori în patu’ tău. Ce zici, scap?

Tot Eh, tot cum vă spusei mai de demult, consilu’ judeţean din aceeaşi urbe e galbin depedeve politic. Pe cale de consecinţă, de pe aproape tot ce se numeşte clădire deţinută de susnumitu’ lămâi imi zâmbeşte şăgalnic Crin. Da’ şi ăsta-i simpatic. Numa’ că n-a reuşit nimeni să-i facă musteaţă. Şi-mi zice el ceva de „România bunului simţ”. Păi bă nea’ floricel, ce zice bunu’ simţ apropos de folosit Tâmpa pe post de panou electoral? Ruşinicăăăăăă.

Iară Eh, da’ asta nu v-am mai spus-o. Nea’ Geoană n-a mai prins chestii pe care să-şi afişeze mutra prin oraş, pe cale de consecinţă imi zâmbeste şagalnic din calendarele pe care le împarte armata roşie (nu, nu vorbeam de aia de la ruşi. Vorbeam de adunătura aia de humanoizi îmbracaţi în geci roşii care împânzesc oraşu’ în ultimele zile)  şi de pe un panou publicitar din livadă (adica io doar pe ăla l-am văzut) pe care scrie mare „GEOANA PRESFDINTE”. Şi-l aud, de cel puţin 10 ori pe zi, spunând că „eu ştiu ce trebuie făcut”. Nu zic, ăi hi ştiind tu, da’ pă mine ma roade altuceva: o să şi faci ce trebuie?

Amu’, după cum umblă vorba prin târg, îs vr’o dois’pce prezidenţiabili. Şi mă intreb şi io, ăilalţi 9 se campaniază prin târgurile de baştină? Şi sper să ramân intrebată……..

Publicitate
Articolul următor
Lasă un comentariu

9 comentarii

 1. M-am uitat şi eu mai atent la afişe. Şi să mor io că nu zîmbea niciunul. Toţi sunt serioşi, cu feţe de oameni implicaţi, cărora le pasă.

  Răspunde
 2. Pe aici nu-i prea mare tevatură. Candidaţii vin, pleacă, în restul timpului rămânând panourile. Ce-i drept, mi-au colmatat cutia poştală în două rânduri…

  Răspunde
  • Athe

    /  14/11/2009

   Domn’ Vania, cutia mea postala n-au gasit-o inca, da’ m-au gasit pe mine. Si daca stateam sa bag in seama fiecare individ imbracat in nuante de galben/rosu/portocaliu aveam calendare pentru 2010 sa dau la tot neamu’ romanesc.

   Răspunde
 3. matusalem

   /  13/11/2009

  Da de Sorin Oprescu, pe Vlahuta, cu hornul de CTP iesindu-i din tampla, ce zici ?

  Răspunde
 4. Athe

   /  14/11/2009

  Super tare. Decat ca nu-i singurul care merita o gaura in tampla.

  Răspunde
 5. botosaniul tot oras portocaliu este in aceasta perioada

  Răspunde
 6. Putea-i să o pui de o privatizare cu calendare cu „prostănaci”:). Pardon ce răutăcios am fost mă gândeam la mâncare cu rimă, de exemplu, păstârnac:)

  Răspunde
  • Athe

    /  16/11/2009

   Nu mergea, că tre’ia să dau spargere la magazinu’ de lamâi înainte. Şi mă legau ăştia 😀

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: