Exista viata fara CET

Dete Clau shfara in tzara ca tre’ sa ne vedem la ochi si sa ne batem capetele, si ne adunaram io, ea, Ionutu, Eftimie, Cetateanul Popescu, Marius Ola, Teaca si Sebastian Dan. Ideea dezbaterii, pe larg, o gasiti aici.

Pe scurt: se intră pe viatafaracet.wordpress.com, se informează, se descarcă 2 scrisori adresate Primarului și unui consilier local (după preferințe), se completează scrisorile (cu sau fară diacritice) cu datele personale și se trimit via email pe cele 2 emailuri menționate (că-i mai simplu) sau via poștă/per pedes la registratura primăriei pentru a exprima dezaprobarea personală față de subvenționarea CET din bugetul local. după primirea numărului de înregistrare pentru cele 2 scrisori, se trimite un email la viatafaracet@yahoo.com, pentru a fi ținut la curent cu data dezbaterii publice pentru bugetul local și alte acțiuni din campanie.

Amu’, pe langa toata povestea asta, mai am o rugaminte: care treceti pe aici si nu sunteti din Brasov, spuneti-mi si mie, daca va lasa sufletu’ cum e pe la voi prin oras cu compania care va da (sau nu) caldura si apa calda. Adica vreau sa stiu care e procedura de debransare si cat costa.

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

Un comentariu

  1. CET-ule, păzea tată! 😉

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: