Triunghiul Bermudelor

Stiti despre ce vorbesc, nu? Adeca bucata aia de pamant, ma rog, apa, cuprinsa intre Maimamy, Bermude si Sfantu’ Ion din Portu’ al Bogat. Da’ nu despre asta vroiam sa va povestesc.

Deci, io am un frate. Unu singur, ca alor mei le-au placut mai mult fetele. Si fratele asta al meu la un moment dat si-a luat lumea in cap si a fugit in lume. Nu va faceti probleme, e bine sanatos si in marea majoritate a timpului stiu cum sa dau de el. Decat ca_cand a plecat si-a lasat acas’ ceva ob’ecte, printre care si o pereche de………. bermude. Eh, ob’ectele astea a’ lu’ frate-miu’ e in rezonanta cosmica_cu perechea de bermude. Da’ chestia asta am descoperit-o ……. ieri. Ca avand in vedere faptu’ ca lu’ frate-miu n-o sa-i mai tre’iasca veci pururi nadragii aia, i-am confiscat in vederea purtarii lor prin casa vara. Ca erea misto, de bumbac si cu sigla boilor din Chicago pe ei.  Numa’ ca_cand  am arestat io nadragii aia era iarna. Pe cale de consecinta i-am aruncat intr-un fund de dulap, si, avand in vedere si luand in considerare ca eu ma imbrac dimineata, de obicei, cu ochii inchisi pe baza de pipait, acolo au ramas pana ieri. Ca ieri m-am mancat in dos sa-mi fac ordine in dulap (credeti-ma, era cazu’). Si am descoperit  susnumitele bermude. Decat ca, dupe aia am gasit: manusile, neste reviste de care uitasem ca le-am avut vr’o data, gluga de la fash, o carte pe care mi-o imprumutase o prietena acu’ vr’un an de zile, web-camu’ 😀 neste cde cu neste filme veeeeeeeechi da’ bune (cred), vr’o doo pungi cu farduri (probabil expirate toate), neste bijuuri de care lojic, uitasem, colectia de ceasuri si inca_cateva nimicuri d’astea.   Numa’ ca n-am gasit (inca, da’ insist)  cdu’ cu officele, antivirusu’, driveru’ de la web si alte nimicuri d’astea care……… mi-ar cam trebui.

Acu’ ma intreb si io, ce sa fac: pun bermudele in rama si le agatz de un perete, ca presupun ca daca-s la vedere nu mi se mai ascund ob’ectele, sau imi scriu ce unde pun, sa nu tre’iasca sa mai caut? Sau imi cumpar lecitina?!!!!!!!

Hai uichenduri placute!

Publicitate
Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

  1. Hai cu weekend-ul cat mai lung si mai placut si…. cred ca ar trebui sa scrii unde le pui, nu mai dai banii decat pe pix si pe foaie, asa lecitina e mai scumpa 😛

    Răspunde
  2. Haha, ce fain!!
    Mai bine închiriază bermudele și la alții. Mă abonez și eu! 😀

    ‘neața!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: