Toanto!

Cum va spusei, saptamana trecuta am dat o raita prin Sibiu. Motiv pentru care mi-am scos din cutie adidasii mei aia nou-nouti cumparati acu’ doi ani. Amu’, oricat de noi si de nepurtati ar fi adidasii, dupa ce stai cu ei in picioare doo zile, put. Pe cale de consecinta, luni mai pe dupa masa i-am bagat la dush in masina de spalat. Decat ca, cum nu stiam cum se comoporta chestiilea alea albastre de panza de prin ei la spalat i-am bagat in masina doar pe ei doi: adidasu’ stang si adidasu’ drept. Si i-am spus lu’ tanti masina de spalat sa nu-i stoarca. Nu ca ar fi murit saracii papuci, da’ ‘mi’era ca ma lasa nervii de la bubuituri si zdranganituri.

Eh, cum de o bucata buna de timp is mai mult singura pe acas’ si sufar de lene & si lipsa de timp, de obicei spal sambata. Ceea ce a facut din ziua de azi zi de inchinat la sf. viropol. Adicatele, bagat un maldar de tzoale in masina de spalat, turnat detergent, turnat balsam de rufe, inchis capacu, apasat pe buton si incercat ignorat masina de spalat. Pana aici toate bune si frumoase, si nimic iesit din comun. Decat ca, la un moment dat mi s-a parut ca mandra a terminat de spalat cam repede. M-am gandit ca am pierdut notiunea timpului si m-am apucat de golit masina. Am dechis capacu’, am bagat mana, si………. balta!  Va aduceti aminte ca v-am spus ca i-am spus (ce de spuse!) la masina de spalat sa nu stoarca? Eh, N-A STORS! Drept pentru care, inchid capacu’ si apuc sa apas pe butonu’ de pornire inainte sa apas pe ala de stoarcere. Si m-am gandit in sinea gandului meu ca masina mea e desteapta, si pricepe ca io vreau sa stoarca naibii toalele alea. Da’ n-a priceput. Si din nou N-A STORS! Drept pentru care, am fumat o tigara, mi-am organizat gandurile, m-am apropiat incet de masina de spalat, am verificat coordonarea creier-mana, am verificat de tri ori daca butonu’ e apasat de stoarcere, i-am zis la masina: FA, STOARCE! si am apasat butonu’ de pornit. Si a stors! Si dupa ce am golit-o, pe ea, masina i-am zis:

Data viitoare sa sti ce vreau, ca daca nu te dau la rebuturi, toanto!

Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

6 comentarii

 1. De unde se poate baga de seama ca dialogul om-fiara inca mai are lacune grave…

  Răspunde
  • Athe

    /  22/08/2009

   Mey, io inca ii multumesc lu’ Dumnezeu, patriei si poporului ca nu-mi raspunde fiara, ca atunci chiar ar fi caz de Zyprexa si Diazapam 😀

   PS, Bine ai venit.

   Răspunde
 2. Asa, Carmen, pune picioru-n prag.

  😀 😀 😀 😀 😀

  Răspunde
 3. buna dimineata!!! Carmen draga, „Blogul de Aur” de la mine!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: