Numaratoare

Cum s-a deschis sezonu’ la raportat raportari raportate pe luna asta ma trezesc si io, copil cuminte sa solicit la serviciu’ dezorganizarea muncii numaru’ de magari platiti, si numaru’ de magari lipsa. Si mi s-a oferit informatia prima data vineri, cand aveam 10 locuri libere intr-o sectie si 10,5 in alta. Pe cale de consecinta ma apuc de facut raportarea. Da’ n-am trimis-o fi’nca mi s-a facut lene si s-a facut ora de plecat acas’.  Intre timp, tot vineri care este, sefa propr’etate personala cere aceeasi chestie, la acelasi serviciu de dezorganizat munca, cu singura diferenta ca sefa’mea a vrut posturile libere din ambele sectii. Adunate adica. Si i se da raspunsu’: 13,5.

Deci, ma duc azi draguta dimineata cu raportarea la sefa’mea sa o semneze, si susnumitei ii pica fata:

„Da’ tu de unde ai scos posturile astea?”

„Pai le-am luat de la personal, vineri.”

Ii duc hartia, se uita pe ea, se cruceste si suna la personal. S-a certat 5 minute cu tanti sefa de personal, dupa care:

„Vezi ca iti aduce alta hartie. Bagi cifrele alea.”

Plec, cuminte si ma pun pe asteptat. Dupa vr’o juma’ de ora apare tanti de la personal cu hartia pe care scria mare: sectia 1: 10 posturi libere, sectia 2: 7,5 posturi libere, total: 17,5. Ma uit la hartie, o intorc pe partea ailalta, da’ tot 17,5 scria. Pe cale de consecinta, jalba in batz, si tziba la sefa-mea din nou. Sefa-mea s-a facut verde-albastra, m-a trimis cu raportarea la tanti sefa de personal sa mi-o semneze, si la dereftor s-o vada.

Amu’, stiu sigur ca dom’ dereftor n-a vazut hartia aia inca_ca nu urla nimeni momentan. Da’ una peste alta habar n-am cati magari is lipsa in fabrica.

Publicitate
Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. :))

  Stai că totuşi eu m-am născut noaptea, şi astfel mă cam încearcă bătaia în cap.

  Ce măgari să lipsească? 😀

  Răspunde
  • Athe

    /  06/07/2009

   Deci, in fiecare fabrica/uzina e necesar un numar minim de magari ca sa mearga treaba bine. Magarii fiind chestiilea alea care au statut de salariat si muncesc ca boii pentru neste salarii de ………. pomina.

   Răspunde
 2. jasmin

   /  07/07/2009

  Io zic s-o trimiti pe tanti sefa sa-i numere. 😉

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: