Plec!

Ieri a fost marti. Iar. Si dupa ce ca n-am dormit juma’ de noapte am mai avut si fericirea sa-l visez pe ex fostu’. Pe cale de consecinta ziua a inceput mirobolant. Si a continuat in aceeasi maniera. Ca_ca urmare a scolarizarii de vineri, ieri am fost suport tehnic pen’ ale mele colege de suferinta. Cu putin noroc s-a terminat ziua de munca fara incidente. E drept ca_cu o ora mai tarziu decat ma asteptam, da’ s-a terminat. Si am plecat acas’. Cu autobuzu’. Si cam cand ma urcam io in autobuz mi-am adus aminte ca nu-mi place sa ma plimb cu autobuzu’ vara. Si nu mai stiam de ce. Da’ mi-am adus aminte. Brusc. Ca’n stimabilu autobuz putzea a transpiratie de-ti muta nasu’. Si era o caldura de sa mori. Si logic, nici un geam deschis. Si m-a mancat in dos sa deschid unu’. Si a inceput sa urle o baba ca din gura de sarpe ca-i curent si pe ea o dor maselele. Da’ cum io mi-s capoasa, m-am postat langa geam si m-am facut ca n-o aud.  Adevaru’ e ca eram prea obosita sa deschid gura. A tocat madam vr’o 10 minute pana cand l-a plictisit pe un nenea de langa mine care i-a explicat frumos ca-n autobuz pute si ca n-are de gand sa moara intoxicat. Deh, e drept ca iesplicatia asta era formata din bagat, ceva organe sexuale si dintii babei, da’ trecem peste.  M-a ajutat Al’ de sus de am ajuns in statia de destinatie. Si m-am dus la magazin sa-mi iau cafea si tigari, cafea si tigari, cafea si tigari. Si inaintea mea la rand era un nenea care putea a transpiratie combinata cu miros de grajd si branza si parfum. Si am apucat sa-i zic lu’ tanti sa-mi dea tigari. Si am plecat inainte sa risc sa-i arat lu’ tanti vanzatoarea ce am mancat toata ziua (adica_cafea si tigari).

Si acu’ plec. Ma duc sa-i caut pe Neptun si pe Poseidon. Sa doneze primu’ o galeata de apa si al doilea o lecutza de foc sa le explic la nespalatii astia ce inseamna apa calda si cum se foloseste.  Sau ar trebui sa astept sa ploua?

Publicitate
Articolul următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

 1. cheama vreo 2 paparude 😀

  Răspunde
  • Athe

    /  10/06/2009

   Aaaaaaaa, mai bine nu, ca-mi da cu virgula si ploo in vichend 😀

   Răspunde
 2. virusu

   /  10/06/2009

  ‘ai noroc!
  Si am si io cu tine, ca de nu erai tu, la mine, ziua cu pricina era tot luni. 10x pentru goarna de desteptare…

  Răspunde
 3. virusu

   /  10/06/2009

  ma fascineaza (asta ca o paranteza) moaca aia verde de langa primu meu comment…. cam tot aia vad in fiecare dimineata in oglinda din baie, cred ca e o conspiratie d’a lu’ bill&co…. mi-o fi plantat un pozar acolo si acuma imi face publica intimitatea…hmmmmmmmmmmm 😕

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: