Brrrrrrrr Brrrrrrrrr

Va spuneam mai acu’ cateva zile ca astia vopsira incredibila trecere de pietoni de langa fabrica subsemnatei. Si ca mai anu’ trecut au reparat strada care trece pe langa susnumita fabrica. Si m-am gandit io in sinea gandului meu ca toata povestea asta are ceva d’a face cu zilili brasovului si cu gramezile de turisti ce aveau sa vina sa vaza cum NU se calareste un cal. Numa caaaaaaaaaaaaaa…….

Azi dragutza dimineata ma deplasai inspre locu’ de dat cu sapa, dupe cum mi-i obiceiu’. Tot dupa cum mi-i obiceiu’ imi facui o cafea, m-am dat cu neste maglavais pe fatza sa nu-mi spariu colegele, am deschis geamu’ si mi-am aprins o tigara. Deh, efectivu’ e redus din cauza de contzedii de odihna, si nu-mi permit sa parasesc campu’ de lupta. Pe la 8 de dimineatza am mai fumat o tigara si am lasat geamu’ deschis. Ca se prevedea o zi frumoasa si calda si fara vant. Pe la vr’o 8 juma’ a inceput sa-mi cante suav, o serenada, una bucata fierastrau de asfalt.  Deci nu-i bine. Inchid geamu’, ma apuc de lucru’ si in vr’o juma de ora tace fierastrau’. Buuuuuuuuuuuun. Deschid geamu’, mai fumez o tigara si ma holbez la doreii de jos sa incerc sa-mi dau sama ce-au de gand. N-am reusit sa-mi dau seama fin’ca toti erau insirati pe gard si se holbau la bitumu’ proaspat taiat. Dupa vr’o ora juma’ a aparut artileria grea: pikameru’. Care pikamer mi-a tinut si ala serenade vr’o ora. Dupa care a tacut. Dupa care mi-am mai aruncat o data ochii pe geam si am vazut o gaura de vr’o 15 cm adancime, vr’o 20 latime si lungaaaaaaaaaaaaa cat troturaru’. Si doreii sapau de zor sa goleasca groapa. I-am lasat cu ale lor ca inca nu ma plateste nimeni pentru supravegheat lucrari pe domeniu public si m-am apucat de ale mele.  Pe la vr’o paisp’ce trecut fix imi mai arunc o data ochii pe geam sa descopar scopu’ susnumitei gropi. Si am descoperit cu stupoare ca doreii schimbau bordurile. DUPA ce se asfaltase strada. Si zice lumea ca io nu-s toata la cap.

Publicitate
Articolul anterior
Articolul următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

 1. Ada

   /  29/04/2009

  Multi nebuni… chiar ca la noi ca la niminea! 😀
  Neata si zi frumoasa!

  Răspunde
  • Athe

    /  29/04/2009

   Neatza, la amiaz.
   Nu-mi povesti de nebuni ca toata ziua numa’ de d’astia am avut parte.

   Răspunde
 2. i.o.flavius

   /  05/05/2009

  Servus…
  imi placura poveştirile tale cotidiene cu peisaje şi fabrici braşovene… aşadar doreii ăştia tăiară asfaltu’ de-a lungu’ sau de-a latu’ drumului? m-a; fi distrat să aflu că au turnat bordura aia perpendicular pe axu’ drumului… nu că m-ar fi mirat prea tare… poate mai ieşea de-un giratoriu că tot se poartă la Braşov… Da’ am auzit că nu prea mai ţine figura că acu’ nu mai sunt bani de asfalt, nici măcar de plombe… Că dacă erau chiar n-ar fi fost de mirare să nu iasă figura… şi musai ar fi trebuit să vin s[ identific zona şi să văz minunea… 🙂
  Toate cele bune!

  Răspunde
  • Athe

    /  06/05/2009

   Nu’s de ce am impresia ca o sa mai fie ceva continuari la povestea cu groapa 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: