Pai si n-aveau dreptate?

Ziceau stramosii nostrii, partea aia de vietuia prin cizma, ca vulgului tre’ sa-i dai circ si paine sa stea cuminte.  Bine, nu in fiecare zi ca era scump, da’ cel putin o data pe an Roma avea circ. Si cum omul nu si-a pierdut instinctele de animal de prada si-i place sa vada si sa simta sange, cel mai bun circ erau luptele cu gladiatori. Se luptau gladiatorii intre ei sau cu animale, vulgul era in delir, mai primea din cand in cand ceva paine si toata lumea era fericita. Mai putin gladiatorii. Ce n-au spus ai’ stramosi  e ce se intampla daca ramane vulgu’ fara paine. Da’ chestia asta au descoperit-o ai nostri dragi conducatori. Adeca n-ai paine? Da-i vulgului circ non stop. Ca sta cuminte. Si se uita la tv. Amu’ il gasira pe nea’ Becali, ca nu mai aparuse de mult pe la tembelizor. Si de ieri draguta dimineata peste tot unde intorci capu’ vezi/auzi ceva despre Becali. Ultima isterie de genu’ asta a fost dupa decesul lui Dolanescu’ (Dumnezeu sa-l ierte), si cum povestea aia s-a cam racit tre’ia gasit alt circ.

Pai si n-aveau dreptate ai’ stramosi?

Articolul următor
Lasă un comentariu

7 comentarii

 1. o porcarie sinistra circu’ asta…. personal ma lipsesc…..

  Răspunde
 2. eu tot sunt revoltata, el cu masina furata, el ii lasa p-aia si nu ii da pe mana politiei, el arestat 🙂

  Răspunde
 3. Athe

   /  03/04/2009

  @ocserver, perfect de acord, da’ bag sama ca tu n-ai la domitziliu tau una bucata mama pasionata de sub’ectu’ asta. Ca si io m-as lipsi, da’ pentru asta tre’ sa arunc teveu pe geam.

  @croco, chiar corect nu-i ce a facut el, da’ am o vaga impresie ca toata povestea asta e niste praf aruncat in ochii scupirilor de miercuri.

  Răspunde
 4. minitu

   /  04/04/2009

  lol … este ce-a mai originala abordare a subiectului, si adevarata pe deasupra. Da-le circ sa nu bage de seama cat de rau le merge. bine zis!

  Răspunde
 5. minitu

   /  04/04/2009

  Bine am venit acasa :), ca si io mi’s de prin Tara Barsei, orijine zic !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: