Plus.Love!

Amu’ hai sa va spui si ceva povesti cu prezervative.  Ca_cu iubiri v-am spus.

Se facea ca eram eu eleva silitoare de liceu si invatzam pentru nu mai stiu ce. Si la mine invatzatu’ vine mana in mana cu cofeina. Pe vremurile respective sursa mea de cofeina erau plicurile de ness Amigo sau Brasero. Plicurile aveau proprietatea de a fi patrate. Pe dos erau scrise  niste chestii multe cu litere mici mici mici. Ametzita din mine avea obiceiu’ sa le lase (pe ele plicuri de ness) pe frigider in bucatarie. Si vine frate-miu intr-o seara glont la mine:

„Da-mi si mie niste prezervative!”

„Aaaaaaaaaa, n-am!”

„Hai tu ca ti le platesc. Sau ti le cumpar.”

„Ba, N-AM!”

„Da’ alea de pe frigider ce-s?”

„Plicuri de ness adormitule!”

Episodu’ numaru’ doi, pan’ anu’ tri de facultate ma car cu o gashca de ticniti la un chef. Gazdele, doi frati, unu cu vr’un an mai mare decat mine , alalalt cu vr’o doi mai mic. Al’ mare dintre frati facuse liceu’ in deplasare, al’ mic acasa.  Si ne povestea mama gazdelor ca, intr-o sfanta zi, se trezeste al mic dintre frati (care fie vorba intre noi, toata viata s-a fofilat cand a fost vorba sa-si cumpere costum) ca tre’ sa-si faca nus’ ce poze, si ca le-a zis diriga sa apara la costum si la cravata. Drept urmare, i-a dat cu plus pe costumu’ lu’ frac-su’.  A dezbatut problema cu mama din dotare, si i-a zis ma-sa sa-i scoata tot ce are in buzunare si sa faca bine sa tina minte ce din care buzunar a scos.  S-a conformat pustiu, da’ dupa un sfert de ora apare la muma-sa cu un pachet cu iepurashu’ de la plaiu’ cu boi desenat pe el. (c=copilu’, m=mama)

c: „Mama, uite ce are fi-tu in buzunare 😀 „

m: „Si tu ce-ti bagi nasu?”

c: „Pai pe pachet scrie 3 pac.”

m: „Si?”

c: „Si inauntru sunt doar 2 pac.”

m: „Si?”

c: „Si crezi ca o sa observe daca o sa ramana doar un pac? Ca poate o sa i-l cumpar inapoi.”

m (catre noi): „Ui’ ce-i trece copchilului prin cap. La 14 ani!!!!!!!!!!!! Si cand a venit frac-su acas urla la mine din poarta <<Mamaaaaaaaaaaaaa, ti-a venit iepurashuuuuuuuuuu>>”

Da’ cea mai cea poveste cu prezervative dateaza de prin zilele noastre, adicatelea dupa ce m-am angajat. Ca se facea ca avem doo bucati colege de birou.  Una era mai tot timpu’ cu puma in gura (P) si una era ticnita (T).  Si se chinuiau ale mele colege s-o faca pe rerspectiva  P sa tina post.  Ca prea manca multa carne. Si susnumita ticnita se trezeste intr-o dimineatza cu matreatza, pardon, cu o idee.  Ia un prezervativ, il umple cu vata pana face ditamai matranga si i-l leaga lu’ P de unu’ din sertarele de la birou. Amu’, P intarzia intotdeauna, si ii trebuia vr’o  juma’ de ora dupa ce ajungea la munca sa se trezeasca.  In dimineatza respectiva s-a trezit inainte sa-si faca_cafeaua, fin’ca T ii legase prezervativu’ de sertaru’ in care avea ibricu’.  Si a inceput P a mea sa urleeeeeeee, si sa zghiereeee, ca se cam speriase, si a aruncat susnumitu’ obect pe geam (tre’ sa mentionez ca aveam birou’ la parter si geamurile erau la strada). Ghinion de nesansa, prezervativu’ a aterizat in capu’ directorului prepr’etate personala. Care s-a trezit brusc pe caz de sperietura. Ca n-o fi chiar de colea sa-ti cada pume in cap dimineatza pe la 8 juma’. Si omu’ din relfex a aruncat obectu’ inapoi in birou, tot pe geam.  Da’ din ziua aia stimabila P n-a mai folosit cuvinte de dulce.

Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

3 comentarii

 1. Ada

   /  24/03/2009

  Chiar ca cea mai poveste a fost ultima! Am ras in hohote! 😆
  Hai buna dimineata si o zi usoara! :*

  Răspunde
 2. Athe

   /  24/03/2009

  Neatza Adaaaaaaaaaa!

  Răspunde
 3. Pandora

   /  24/03/2009

  Aoleu ca ma speriasem…deja ma gandeam care dintre ele e?!Usor cu mobila maica …zau asa 😛

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: