Bezmetica

Subsemnata are in propr’etate personala doo bucati telefoane in doo retele diferite. Unul dintre ele serveste abonament, celalalt cartela. Cel cu abonament e neinteresant in situatia de fata. Cartela in schimb……..  e sistem „call me”.  Adica in marea majoritate a timpului are doo feluri de credit : de loc si expirat. Ca fin’ca din cauza telefonului cu abonament cam uit sa incarc cartela.  Ultima data cand am facut chestia asta a fost cam de mos nea’ Niculai, si mi-am cumparat credit pen’ ca am vazut doo cartele intr-o vitrina. Si le-am luat. Numa’ ca_cand am ajuns acas’ ma mere m-a anuntat ca i s-a terminat creditu’. Drept urmare o cartela a ajuns in telefonu’ maica-mii si una in al meu. Mi-au expirat bine merci 5 euroi, si , de cand am primit mesaju’ care-mi anunta expirarea creditului am tinut minte ca trebuia sa fac ceva pana in martie, da’ nu-mi aduceam aminte ce anume.

Aseara, studiind calendaru (asta e ocupatia mea de baza cand fumez) mi-am adus aminte ca trebuia sa fac ceva pana in 11 martie.  Mi-am tocit creierii timp de doo tigari da’ tot nu-mi aduceam aminte CE TRE’ SA FAC.  Adonamentu’ e valabil pana in 12, deci nu asta.  Dupa vre’o tri ore de gandit neuronu’ meu era sa intre in colaps, cand, suna telefonu’. TELEFONUUUUUUUUU. La dreaq, trebuia sa-mi incarc cartela pana in 11 martie sa nu-mi pierd numaru’. Ma uit la ceas. Ceasu’ se holbeaza la mine 21:45. Dezastru. Gandesc. N-am idei. Neuronu’ meu da semne de razmelita. Il fortez. Se irita din ce in ce mai mult. Ma uit la ceas. Asta deja avea un ranjet dracesc 22:00. Tic. Tac. Tic. Tac. Ma uit la telefon. Ma gandesc sa-i fac o poza. Maine ma paraseste. Beau o cafea in ciunstea lui. Imi aprind o tigara……. SOR’MEAAAAAAAAAAAAAA. Sor’mea are abonament!!!!!!!! Poa’ sa-mi incarce cartela!!!!!!!!!!!!! Tre’ sa sun!!!!!!!!!!!!!!!!!

„Aloooooooooooo”

„Ce vrei tu?” (voce de barbat)

„Tu nu esti sor’mea!”

„Stiu 😀 !”

„Da’ io vreau cu sor-mea!”

„Stai ca ti-o dau 😛 !” (cam asa suna toate discutiile cu_cumnatu’mio la telefon)

„Alo”

„Sor’meaaaaaaaaa”

„Ce vrei tu?”

„Baga si mie niste bani pe telefon 😀 „

„La ora asta?”

„Pai da, ca maine imi pierd numaru’. „

Va e clar ca sor’mea s-a stricat de ras, da’ s-a conformat. Acu’ cel putin tri luni nu mai tre’ sa-mi fac probleme in legatura cu telefonu’.

In cazu’ in care va treceti prin cap sa-mi ziceti ca-s bezmetica, va anunt ca nu-i vina mea. E boala mostenita. De la ma mere. Ca sa va spui. Draga de mama s-a dus azi la ceva cumparaturi ca nu mai avea margarina. Si si-a cumparat o d’aia invelita in hartie, ca alea in cutii de plastic ii stau in gat. Si a bagat-o in geanta  (da, si ea tot dulap are). Si daca tot era in oras s-a gandit sa cumpere si neste forneti.  A gasit fornetzi proaspat scosi din cuptor. Si i-a bagat in geanta.  Langa margarina.

Amu’, cine stie de ce i-am spalat geanta lu’ ma mere?

Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

4 comentarii

 1. Ada

   /  11/03/2009

  Io stiu, io stiu!!!! De la fornetzii calzi! 😛

  Răspunde
 2. Off-topic: multumesc pentru link 🙂

  Răspunde
 3. Athe

   /  11/03/2009

  Adaaaaaaaaaaa, ai castigat un pupic la vara 😀

  Fluture, pentru putin.

  Răspunde
 4. Ada

   /  11/03/2009

  Yeeeeeeeeeeeeeee!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: