Nea’ Procust, inca n-ai murit Dom’le?

Daca tot am promis, l-am intrebat pe nea’ Gogu’  ce stie despre prezervative. Si stieeeeeeeeeeeeee. Cica:

„Fix 170 de milimetri lungime şi 56 de milimetri lăţime. Aceasta este măsura standard a prezervativelor comercializate în spaţiul UE.
Hotărârea luată acum opt ani de Comisia de reglementare a UE este alături de alte directive asemănătoare, pentru mulţi un simbol pentru furia de regularizare şi pentru birocraţia din cadrul Uniunii. După ce UE a catalogat prezervativele drept „dispozitiv medical”, Comisia de reglementare amintită a primit sarcina de a crea un tipar pentru ele. În 1996, membrii comisiei se deciseseră asupra măsurii 160 de milimetri şi 54 de milimetri lăţime.
Noua reglementare a născut aprige dezbateri. În 1998, atât lungimea şi lăţimea, cât şi gradul de elasticitate au fost adaptate cerinţelor crescânde ale cetăţenilor comunitari. La scurt timp, comisia de reglementare a primit plângeri din partea producătorilor de prezervative pentru standardele impuse. În urma unei acţiuni de măsurare, producătorii şi ONG-ul Pro Familia au ajuns la concluzia că exemplarul cel mai bun din Germania avea o grosime cu 4 milimetri mai mică decât standardele UE. În foarte multe cazuri, prezervativul comunitar era prea mare, arăta studiul.”

Pauza 5 minute, sa termin de ras, ca nu vad sa scriu printre lacrimi.

Adicatelea nea’ Procust s-a reincarnat in tehnicienii uniunii iuropene si zice ca cat tre’ sa fie dimensiunea ob’ectului. Ma intreb cate ob’ecte au masurat si dupa ce lojica au ajuns la dimensiunile astea. Adicatelea asta e media pulilor din comunitate? Sau e ob’ectu’ vr’unui mahar? Sau asta e standardu’ muierilor din comunitate? Si de ce au lasat tiparu’ la dimensiunile alea daca tot s-a dovedit a fi prea mare pentru comunitari? Bag sama ca astia ori au vr’un interes sa creasca numaru de operatii „estetice” la barbati ori vor sa creasca natalitatea in comunitate. Sau poate vor sa testeze alte metode anticonceptionale si n-au pe cine……..

Trecand peste partea haioasa din toata povestea asta, ma fascineaza birocratia asta comunitara si tendinta de uniformizare pe care o impun.

Multumit dom’ Marlo?

Articol anterior
Articol următor
Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. Ada

   /  12/02/2009

  Neata!
  Io am inteles asa: odata cu trecerea anilor, marimea obiectului se micsora! Si tot asta e trend-ul. O sa ajungem ca aici: http://www.naicu.ro/ma-simt-foarte-bine.html
  (urmareste filmuletul, dar vezi sa nu fie monitorul in raza vizuala a cuiva, daca e asa, vizioneaza-l acasa 😀 )

  Răspunde
 2. Athe

   /  12/02/2009

  Adaaa, ce faci tu cu mine maica? Adicatelea imi trimiti filmulete deochiate? (specific-ca nici macar n-am atins linku cu mousele).

  Răspunde
 3. Athe

   /  12/02/2009

  Adaaaaaaaaaaaaaa =)))))))))))))) chestia asta poa’ sa faca muuuuuuuuullti barbati sa se simta (mai) bine 😆

  Răspunde
 4. Ada

   /  13/02/2009

  😆
  Nush cat de bine se simt multi batbati cand vad asta, dar io am lesinat de ras!
  Pe langa asta… ma ingrijorez: dupa ce ca numeric barbatii sunt mai putini decat femeile, aia misto sunt luati, altii sunt gay, mai sunt si astia cu obectu’ mic… pai ce mai ramane?!? … Ntz ntz

  Răspunde
 5. Athe

   /  13/02/2009

  Poooiiiiiiiiiii, s-au inventat d’alea de silicon…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: